Цукрова пудра (Icing sugar)
Типи товару в асортименті:
- Icing Sugar
- Icing Sugar fine
Фасування
25 кг, мішок. Зразки: 1 кг, пластикова банка.
Наявністі на складі
У наявності на складі. До замовлення доступні зразки зі складу.
Опис
Цукрова пудра виготовляється шляхом подрібнення цукрози Extra White Sugar. Даний продукт покращує сипкість, добре поєднується з іншими компонентами і чудово дозується. Застосовується для покращення сипких властивостей. Уся лінійка Icing Sugar не містить ГМО, алергенів та відповідає вимогам Європейської фармакопеї..
Фізико-хімічні характеристики цукрової пудри Icing Sugar и Icing Sugar fine
| Параметри | Розмірність | Мін. | Макс. | Методи |
| Кольоровість розчину | 22,5 | ICUMSA1 | ||
| Зміст золи | г/100г | 0,01 | ICUMSA1 | |
| Полярність | 99,7 | ICUMSA1 | ||
| Вміст інвертованого цукру | г/100г | 0,04 | ICUMSA1 | |
| Волога | г/100г | 0,06 | ICUMSA1 | |
| Зміст SO2 | мг/кг | 10 | ICUMSA1 | |
| 1 ICUMSA = Міжнародна комісія з єдиних методів аналізу цукру | ||||
Фізичні характеристики цукрової пудри Icing Sugar и Icing Sugar fine
| Параметр | Icing sugar | Icing sugar fine |
| Розмір кристалів | Менш 100 мкм | Менш 32 мкм |
| Об’ємна щільність, кг/м3 | 500 – 750 | 450 – 530 |
| Інтервал температур плавлення, °C | 185 – 187 | 185 – 187 |
Термін придатності
Зберігає свої специфічні властивості і може зберігатися практично необмежений час за таких умов:
- Температура >10 °C
- Відносна вологість <65%.