Цукроза (Compri Sugar)
Типи товару в асортименті:
- Compri Sugar O
- Compri Sugar M3
Фасування
25 кг, мішок. Зразки: 1 кг, пластикова банка.
Наявність на складі
У наявності на складі. До замовлення доступні зразки зі складу.
Опис
Цукроза Compri Sugar вироблена з цукрових буряків, між собою відрізняється за складом, розміром частинок та насипною щільністю. Така цукроза є агломератом, який можна пресувати без подальшої підготовки, тому вона ідеально підходить для обробки на високошвидкісних машинах, а також може використовуватися як носій для ароматизаторів та активних субстанцій. Цукроза Compri Sugar призначені для використання у фармацевтичній та харчовій промисловості для виробництва таблеток, саше та сиропів.
Асортимент цукрози Compri Sugar
Представлено 2 типи цукрози для прямого пресування: Compri Sugar О та Compri Sugar M3. Compri Sugar О – гранульована рафінована цукроза для прямого пресування. Compri Sugar M3 – гранульована цукроза для прямого пресування, що містить мальтодекстрин.
| Продукти | Состав | Розмір частиц | Застосування |
| Compri Sugar O | цукроза | 0,1-0,6 мм | пресовані продукти, розчинні продукти, сиропи |
| Compri Sugar M3 | цукроза, мальтодекстрин | 0,1-0,355 мм | пресовані продукти |
Фізичні характеристики Compri Sugar
| Тип | Вміст води, (%) | Насипна щільність, (г/см3) | Кут укосу, (°) | Розподіл за розміром частинок, (мм) | Сипкість, (г/с) |
| Compri Sugar О | 0,05-0,2 | 0,65-0,72 | 31-33 | 0,1-0,6 | 35-36 |
| Compri Sugar M3 | 0,1-0,7 | 0,55-0,75 | 30-32 | 0,2-0,6 | 36-38 |
Фармацевтична сертифікація
EP/Ph.Eur (Європейска Фармакопея)
Наразі Європейська фармакопея не включає фармакопейну статтю «Цукрова для прямого пресування». У разі застосування Compri Sugar у фармацевтичних рецептурах, на запит може бути наданий ЕР сертифікат на сировину, використану для виробництва цукрози Compri Sugar (цукроза плюс сполучні / добавки, якщо такі є).
USP-NF (Фармакопея США, Национальний Формуляр)
Американська фармакопея USP NF включає фармакопейну статтю «Цукроза для прямого пресування», вказуючи такі вимоги:
- 95% — 98% цукрози
- 2% — 5% крохмалю, інвертного цукру чи мальтодекстрину
Виходячи з того, що вміст цукрози вище 98%, більшість типів Compri не відповідають фармакопейній статті USP/NF «Цукроза для прямого пресування». Тому відповідно до вимог USP/NF тільки Compri МЗ може бути класифікований як «цукроза для прямого пресування».
Для інших типів Compri можуть бути видані сертифікати USP на сировину, використану для виробництва цукрози Compri Sugar.
Термін придатності
Compri Sugar може зберігатися протягом необмеженого часу за умови дотримання умов:
- Температура 20 ± 5°C;
- Відносна вологість <60 %.