В наявності на складі Полівінілпіролідон К25 - плівкоутворювач в косметичних засобах.
Полівінілпіролідон К25 (PVP K-25) — це синтетичний водорозчинний полімер, який у косметиці використовується як ефективний плівкоутворювач, фіксатор, стабілізатор емульсій та регулятор в’язкості.
У кремах для обличчя та тіла полівінілпіролідон К25 (PVP K-25) використовується в першу чергу як стабілізатор структури, модифікатор сенсорики та плівкоутворювач. Він допомагає створити приємну текстуру і покращує властивості емульсії. Компонент повністю водорозчинний, стандартне робоче дозування у кремах становить від 0.5% до 2% від загальної маси.
У засобах для волосся полівінілпіролідон К25 (PVP K-25) є класичним та одним із найефективніших компонентів. Завдяки низькій та середній молекулярній вазі (близько 30 000 г/моль), марка К25 забезпечує еластичну, природну фіксацію без ефекту «кам’яного» волосся і без склеювання. Створює на поверхні волосся тонку невидиму плівку, яка тримає укладання, перешкоджає проникненню атмосферної вологи в стрижень волосся, запобігаючи розпушенню,ущільнює структуру кожної волосини (роблячи зачіску візуально густішою), частково захищає локони від перегріву під час сушіння феном, полімер повністю водорозчинний, тому легко видаляється звичайним шампунем і не накопичується на волоссі.
Додаткову інформацію та документи звертаються до наших менеджерів.